]
Van Dooren Entertainment Valkenswaard nabij EIndhoven
Entertainment > Akoestisch > Maestroos

Maestroos

 
 
MAESTROOS

Accordeonist Michael Breukers en zanger-gitarist Wim Koevoets vormen reeds pakweg tien jaar het duo de Maestroos. In de naam uit de gadachte dat de Maestroos niet alleen te vinden zijn in de klassieke muziek en ander Kunst met een grote K, maar ook in alle randgebieden, waar muzikanten door alle tijden heen een bestaan hebben gevonden: bruiloften, dorpsfeesten, braderiën, drinkfestijnen, bedrijfsfeesten.

Basis van het duo de Maestroos is het repertoire van WIm als troubadour: Popsongs, Franse Chansons, Zuid Amerikaans en Nederlandstalig. Denk aan nummers als Boudewijn de Groot en Wim SOnneveld maar ook aan klassieke meezingers als Ketelbinkie.

De toegevoegde waarde van Michael Breukers is echter veel groter dan alleen maar die van begeleider. Zijn muzikale souplesse is ongeëvenaard. Zet een lied in en vanaf pakweg de vijfde tel zal Michael je smaakvol en foutloos begeleiden. Bovendien beschikt hij over een uniek gevoel voor ritme, sfeer en improvisatie.

De combinatie van deze kwaliteiten met die van Wim Koevoets, een zanger die net zo makkelijk kan ontroeren als een feest op zijn kop kan zetten, maakt ieder optreden van de MAESTROOS tot een eenmalige gebeurtenis. Talloze genres kunnen de revue passeren, steeds gepresenteerd met humor, passie en vakmanschap.

Bezetting: Michael Breukers / Accordeon
WIm Koevoets / Gitaar en zang
 
[Beluister een fragment]  [Online Boeken]  [Online Optie]
Laatste Nieuws

SANTA CLAUS HANS

KERTS ENTERTAINMENT

DJ & SAX

ANGELO

Entertainer  -Troubadour

UNFORGETTABLE

Ook in grotere bezetting

 

FRANK & MIRELLA

NIEUWE SINGLE 

© 2010 - Van Dooren Entertainment: Cube-IT
CONTACT