]
Van Dooren Entertainment Valkenswaard nabij EIndhoven
Entertainment > Overig > Arjan

        PEPPERONI SAX & DJ

Arjan de Swart starte zijn saxofoon carrière op 13 jarige leeftijd.

Arjan de Swart  ook bekend als pepperoni, speelt op meerdere instrumenten zoals: diverse saxofoons met daarbij tevens dwarsfluit, trompet en basgitaar.
Door vele optredens bij diverse projecten en band's en DJ's  heeft Arjan inmiddels erg veel praktijk en muzikale ervaring.

DJ met live Saxofonist - 100% garantie voor een spetterende show!

Pepperoni werkt vaak als solo artiest en met diverse DJ's, maar toch het meest met DJ Jean Ladíz waarmee hij samen al lange tijd een prima show concept heet onder de naam DJ met Sax en die hem altijd opnieuw uitdaagt met de nieuwste en vetste lounge grooves en trendy beats!
DJ met Sax staat voor een fantastische show met de professionele allround DJ Jean Ladíz en de zeer ervaren saxofonist Pepperoni voorzien van de juiste geluid- en licht setting.
Deze show is uniek in zijn soort doordat zowel de DJ als saxofonist beiden uiteenlopende muziekstijlen beheersen en daardoor zowel individueel als samen inzetbaar zijn op ieder type party, feest of event. Van rustieke Lounge, Dance, Classic’s. Top 40, Latin tot aan Club en House muziek in welke volgorde dan ook.
Het concept DJ met Sax biedt door de combinatie van led verlichting, professioneel geluid en twee doorgewinterde artiesten, de stijlvolle fabuleuze X-factor uitstraling binnen uw gelegenheid. Daarnaast kent het een uitgebreid pakket aan extra flexibele mogelijkheden waardoor uw feest of event net even wat anders is. Of het nu gaat om een bruiloft of een groot openbaar evenement.. DJ met Sax is een sensaXionele beleving waarover nog lang zal worden nagesproken!


 

Laatste Nieuws

SANTA CLAUS HANS

KERTS ENTERTAINMENT

DJ & SAX

ANGELO

Entertainer  -Troubadour

UNFORGETTABLE

Ook in grotere bezetting

 

FRANK & MIRELLA

NIEUWE SINGLE 

© 2010 - Van Dooren Entertainment: Cube-IT
CONTACT