Van Dooren Entertainment Valkenswaard nabij EIndhoven
Entertainment > Overig > Glamour Foto

Glamour Foto

 
 
Glamour Foto

Hoeveel mooie foto's heeft u van uzelf, of met uw geliefde samen? Veel zullen het er niet zijn... Want wie gaat er nog naar de fotograaf voor een speciaal portret? Weinigen. En toch... als mensen op een feest onverwacht de kans krijgen om een bijzondere foto te laten maken, weten ze dat zeer te waarderen. De ervaring met het Photografisch Atelier heeft dat wel geleerd. Daarom is het aanbod uitgebreid met moderne romantische fotografie onder de naam GLAMOURSTUDIO.

Wat is GLAMOUR STUDIO? Een mobiele fotostudio op een evenement waar uw gasten zich op hun mooist kunnen later fotograferen. Alleen, samen, met kinderen... Nu vraagt u zich misschien af: Waarom zou je mensen op een evenement fotograferen? Simpel. Daar zijn ze vaak met hun partner of gezin, daar zien ze er op hun mooist gekleed en verzorgd uit, ze zijn vrolijk, hebben de tijd... en willen graag een tastbare herinnering aan een bijzonder evenement mee naar huis nemen.

GLAMOUR STUDIO is flexibel. en elke foto wordt dus anders. Maar allemaal hebben ze een warme, romantische uitstraling gemeen. Met behulp van verschillende achtergronden en attributen wordt moeiteloos tussen verschillende opstellingen en wensen overgeschakeld. Het vakmanschap van de fotograaf staat garant voor portretten van hoge kwaliteit.

Bijzonder is ook de nieuwste digitale techniek van GLAMOUR STUDIO. Geen kleine printjes die na twee jaar aan de muur al vervagen, maar perfecte, groot formaat foto's die mooi blijven. En toch...direct klaar. ZO'n foto krijt een mooie plaats... en uw evenement houdt een mooie plaats in de herinnering van uw gasten.

Waar komt GLAMOUR STUDIO goed tot zijn recht? Op bedrijfsfeesten, waar uw gasten met hun partner komen. Natuurlijk ook op galafeesten, En zeker ook op bruiloften en jubelea. zal GLAMOUR STUDIO een graag geziene gast zijn. Juist die momenten dat familie en vrienden allemaal samenkomen (en hoe vaak gebeurt dat?) zijn bijzondere foto's zeer in trek.
 
[Online Boeken]  [Online Optie]
Laatste Nieuws

THE JAN & ONLY BAND € 2.375,00

Inclusief videowall

SPIKES vanaf € 1.750,00

Music & Fun

NATASJA

Female Entertainer


   

UNFORGETTABLE € 1.295,00

Ook in grotere bezetting

 

DJ & SAX

© 2010 - Van Dooren Entertainment: Cube-IT
CONTACT