Van Dooren Entertainment Valkenswaard nabij EIndhoven
Entertainment > Overig > Stiks

      

 

                        STIKS & JANA

Kris Ratiau vormt samen met Davy Elli of Danny Przylbylski het muzikale duo STIKS (voorheen Allez Allez). Ze gebruiken geen podium maar gaan de uitdaging aan om tussen hun publiek te spelen en hen zo op een interactieve manier te benaderen.

Vanaf heden bestaat er ook de mogelijkheid om een zangeres bij te boeken.
Jana De Valck werkt bij VTM, zot van Vlaanderen en zingt oa bij Natalia,Novastar enz
En ja hoor, ook zij loopt tussen het publiek. Kris beschikt over beatbox( rythmes) en in de laatste set heb je de indruk dat hier een volledige liveband staat!
 
STIKS brengtop een heel energieke manier een internationaal repertoire...... Voor elke gelegenheid vullen zij op unieke wijze het muzikale menu voor u in. Op een creatieve manier smelten zij Gypsy Kings samen met Robbie Williams, op smaak gebracht met een teentje Herman Van Veen koel geserveerd door een Marvin Gay. Vergeet Anouk niet als dessert!
Hun ruime repertoire is heel aanpasbaar en geschikt is voor zowel recepties, gala’s, cafés, uitbundige party’s of thematische invullingen. Hun optredens vol overgave en erg origineel.
 
Stiks zijn zeer goed op elkaar ingespeeld en kunnen, als de gelegenheid het vraagt, heel theatraal tewerk gaan. 
 

Kris Ratiau schreef een nummer voor de TV1-reeks “Heterdaad”. Met de formatie Bronckoverkocht hij platen in Japan,Duitsland en Canada.

 

Davy en Danny begeleden tal van bekende Vlaamse artiesten.oa Sandrine,Udo enz.

 

Met Stiks traden ze op voor o.m. Nacht van Exclusief, VIP-parties wedstrijden Rode Duivels, RABO Bank,CD&V-congres, Jazz (kroegentocht) Meise, SPA walking dinner, Efteling, de Ark (Antwerpen) brands unlimited, Gambro medisch congres (Praag) ,  Jaarbeurshallen(Utrecht&Hasselt&Gent) etc. 

 

Laatste Nieuws

THE JAN & ONLY BAND € 2.375,00

Inclusief videowall

SPIKES vanaf € 1.750,00

Music & Fun

NATASJA

Female Entertainer


   

UNFORGETTABLE € 1.295,00

Ook in grotere bezetting

 

DJ & SAX

© 2010 - Van Dooren Entertainment: Cube-IT
CONTACT