Van Dooren Entertainment Valkenswaard nabij EIndhoven
Nieuws

NIENKE

Geplaatst door Van Dooren Entertainment (admin) op Nov 26 2012
Nieuws >>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nienke is een talentvolle zangeres, pianiste die haar eigen muziek schrijft. Met haar eerdere band D’Anoukki speelde ze in vijf jaar tijd honderden optredens in Nederland, Duitsland, Engeland en Shanghai in China. Na een solo optreden in dé Jazzclub van Peking in China wist ze dat muziek maken hetgeen is dat ze wil doen. En om daar alle ruimte voor te maken is ze sinds mei 2010 definitief solo.
Naast haar eigen songs, zingt en speelt Nienke heel diverse muziek van onder andere Jamie Cullem, James Morrison, Norah Jones, Anouk, Tina Turner, Kiss, Stevie Wonder en Alicia Keys.
Eerder was Nienke solo te bewonderen in de Holland Casino’s, het MECC Maastricht, live tijdens een jubileum uitzending van L1. Heel uitzonderlijk was de 10 daagse concertreis in Shanghai China in 2009 waar ze tijdens 5 concerten in totaal voor meer dan 7000 mensen speelde. Solo en met haar toenmalige band D’AnoukkiNienke is te vinden waar de muziek is. Vanachter haar stagepiano en keyboard bespeeld ze het publiek op eigenzinnige manier.
 

Laatst vernieuwd: Nov 26 2012 om 4:42 PM

Terug
Laatste Nieuws

THE JAN & ONLY BAND € 2.375,00

Inclusief videowall

SPIKES vanaf € 1.750,00

Music & Fun

NATASJA

Female Entertainer


   

UNFORGETTABLE € 1.295,00

Ook in grotere bezetting

 

DJ & SAX

© 2010 - Van Dooren Entertainment: Cube-IT
CONTACT