]
Van Dooren Entertainment Valkenswaard nabij EIndhoven
Nieuws

RATATOUILLE

Geplaatst door Van Dooren Entertainment (admin) op Jul 16 2012
Nieuws >>

RATATOUILLE-de zingende "koks" 

Accordeonist Michael en zanger-gitarist Wim vormen reeds pakweg tien jaar het duo Ratatouille. In de naam uit de gadachte dat Ratatouille niet alleen te vinden zijn in de klassieke muziek en ander Kunst met een grote K, maar ook in alle randgebieden, waar muzikanten door alle tijden heen een bestaan hebben gevonden: bruiloften, dorpsfeesten, braderiën, drinkfestijnen, bedrijfsfeesten.

Basis van het duo Ratatouille is het repertoire van WIm als troubadour: Popsongs, Franse Chansons, Zuid Amerikaans en Nederlandstalig. Denk aan nummers als Boudewijn de Groot en Wim SOnneveld maar ook aan klassieke meezingers als Ketelbinkie.

De toegevoegde waarde van Michael is echter veel groter dan alleen maar die van begeleider. Zijn muzikale souplesse is ongeëvenaard. Zet een lied in en vanaf pakweg de vijfde tel zal Michael je smaakvol en foutloos begeleiden. Bovendien beschikt hij over een uniek gevoel voor ritme, sfeer en improvisatie.

De combinatie van deze kwaliteiten met die van Wim, een zanger die net zo makkelijk kan ontroeren als een feest op zijn kop kan zetten, maakt ieder optreden van Ratatouille tot een eenmalige gebeurtenis. Talloze genres kunnen de revue passeren, steeds gepresenteerd met humor, passie en vakmanschap.

Bezetting: Michael Accordeon 
                   WIm      Gitaar en zang

Laatst vernieuwd: Mar 19 2015 om 11:14 AM

Terug
Laatste Nieuws

UNFORGETTABLE € 1.695,00

Ook in grotere bezetting

 

DJ & SAX

ANGELO

Entertainer  -Troubadour

GARY GIELEN

ONE MEN BAND

RATATOUILLE

De zingende  "koks"

© 2010 - Van Dooren Entertainment: Cube-IT
CONTACT