]
Van Dooren Entertainment Valkenswaard nabij EIndhoven
Nieuws

THE JAN & ONLY BAND € 2.375,00

Geplaatst door Van Dooren Entertainment (admin) op Feb 28 2018
Nieuws >>

The Jan & Only Band! Pianovirtuoos en zanger Jan Rooymans bestormt het toneel en neemt u mee in een muzikale rollercoaster om niet te vergeten.

De bandleden van The Jan & Only Band zijn niet zomaar bandleden, het zijn virtuele medespelers die elkaar tot in perfectie aanvullen. Het woord perfectie wordt gebruikt omdat het lijkt alsof deze bandleden elkaar aanvullen en aanvoelen voor 100%. Echter bestaat The Jan & Only Band uit slechts 1 persoon, maar dan in een meervoud van vijf. Op de LED wall achter Jan spelen de andere bandleden geprojecteerd mee, dit zorgt voor een unieke en verbazingwekkende ervaring voor het publiek.

In een 45 minuten durend optreden passeren fragmenten van hits en medleys van o.a. Marco Borsato, Armin van Buuren, Guns ’n Roses, Queen, Guus Meeuwis en vele anderen de revue. Als klap op de vuurpijl zal Jan het tempo opvoeren en eindigen met de alom bekende hits van niemand minder dan Charly Lownoise & Mental Theo en DJ Paul Elstak.

Om deze rollercoaster van hits niet te laten ontsporen zal Jan ook tussen de medleys door achter zijn vleugel plaatsnemen om verzoekjes van de gasten spelen, om daarna snel het tempo met The Jan & Only Band weer op te voeren.

Jan is geen onbekende in het artiestenvak. Als toetsenist van de Golden Earring en de Crazy Pianos weet hij als geen ander hoe hij het publiek dient te entertainen. Daarnaast is Jan een begenadigd songwriter en heeft hij verschillende songs geschreven voor onder andere VanVelzen, Ruth Jacott, Frans Duijts, Wolter Kroes, Simone Kleinsma en Fluitsma & van Tijn.

The Jan & Only Band: een lust voor oog en oor!
Er zijn ook nog diverse andere verschillende avondvullende combinaties mogelijk met de andere acts van Jan.

 

Laatst vernieuwd: Feb 28 2018 om 9:35 AM

Terug
Laatste Nieuws

DJ & SAX

ANGELO

Entertainer  -Troubadour

SPIKES vanaf € 1.750,00

Music & Fun

FRANK & MIRELLA

NIEUWE SINGLE 

LEVEND BANKSTEL

Succes verzekerd

© 2010 - Van Dooren Entertainment: Cube-IT
CONTACT