]
Van Dooren Entertainment Valkenswaard nabij EIndhoven
Entertainment > Artiesten > Alpen Zusjes

EINDHOVEN - We hebben ze al even niet meer gezien, maar ze zijn weer helemaal terug: De Alpenzusjes in een geheel frisse en nieuwe stijl. Niet zoals wij ze jarenlang gekend hebben, maar een nieuw fris duo dat de hitlijsten gaat veroveren.

In een compleet nieuwe samenstelling en met een geweldige nieuwe plaat zullen de Alpenzusjes weer een heuse lawine veroorzaken in feestminnend Nederland. De nieuwe single "Naar Voren, Naar Achter" is een knaller van jewelste!

Chantal van Geelen uit Den Dungen en Apolonia Gort uit Woudrichem zijn de nieuwe Alpenzusjes. Het duo nam onlangs de clip op voor het nummer "Naar Voren, Naar Achter". In 2009 viel het doek voor de Alpenzusjes in de oude samenstelling. De 'oude' zusjes hebben plaats gemaakt voor de nieuwe generatie. Chantal en Apolonia zijn twee geweldige zangeressen en entertainsters die de Alpenzusjes met verve nieuw leven in zullen blazen. Op vrijdag 4 maart 2011 zijn de Alpenzusjes te zien tijdens de 3 Uurkes Vurraf op Omroep Brabant.

De Alpenzusjes brengen een feestelijke show en krijgen de zaal gegarandeerd in beweging. Zing mee met de hit van de zusjes... want waar de Alpenzusjes komen... wordt het een feest om van te dromen.

 

 

Laatste Nieuws

SANTA CLAUS HANS

KERTS ENTERTAINMENT

DJ & SAX

ANGELO

Entertainer  -Troubadour

UNFORGETTABLE

Ook in grotere bezetting

 

FRANK & MIRELLA

NIEUWE SINGLE 

© 2010 - Van Dooren Entertainment: Cube-IT
CONTACT