]
Van Dooren Entertainment Valkenswaard nabij EIndhoven
Entertainment > Artiesten > Jannes

Jannes

 

De koning van de piratenfeesten. Jannes is een jongen van het volk zijn Nederlandstalige knallers zijn dan ook geliefde meezingers.

Jannes (Wolters) is geboren op 26 juni 1973 in het Drentse Emmen, en kwam al vroeg in aanraking met de muziekwereld. Al luisterend naar zijn opa op de accordeon, groeide hij op met de muziek. Na zelf verschillende muziekinstrumenten te hebben uitgeprobeerd kwam hij, na tips van vrienden op een feestje, op het idee te gaan zingen. Met de steun van z'n ouders en z'n familie is hij op begonnen met zijn zangcarriëre.

Allereerst werd er in eigen beheer een CD-single opgenomen bij studio Douwe Buiter in Klazienaveen. De single werd een redelijk succes, en daarom werd er verder gezocht naar een studio en componist voor het maken van een cd-Album. In Martin Sterken (M.A.P en de Stemmingmakers) uit Nieuw-Weerdinge werd de persoon gevonden voor het maken van het debuutalbum, ook dit album (Bella Bianca) werd in eigen beheer opgenomen. Na een leuk succes met de verkoop van dit album, werd besloten om een tweede album te gaan maken, maar dan bij platenmaatschappij "CD-Hal Ruinen". Als je iets doet, dan moet je het goed doen en daarom werd voor het tweede album het koorwerk ingezet van Wiesje Westerlaken en Jolanda van de Wetering (het vaste koor van Frans Bauer) en de accordeonist van de Havenzangers (Rolus Karssen).

De CD "van Casablanca naar Napoli" werd ook weer volledig opgenomen bij Martin Sterken en is ook door hem voorzien van muziek en teksten. Inmiddels zijn van deze CD bijna 10.000 exemplaren over de toonbank gegaan en word Jannes al zeer veel gedraaid op de lokale, regionale en commerciële zenders. Jannes treed op op vele feesten en Hollandse avonds en is op vele plaatsen dé publiekstrekker. Het einde is nog lang niet in zicht en Nederland zal vast nog veel van Jannes horen!

 
 
 
 [Online Boeken]  [Online Optie]

Laatste Nieuws

DJ & SAX

ANGELO

Entertainer  -Troubadour

SPIKES vanaf € 1.750,00

Music & Fun

FRANK & MIRELLA

NIEUWE SINGLE 

LEVEND BANKSTEL

Succes verzekerd

© 2010 - Van Dooren Entertainment: Cube-IT
CONTACT