]
Van Dooren Entertainment Valkenswaard nabij EIndhoven
Entertainment > Artiesten > Zware Jongens

 

 

De Zware Jongens hebben sinds het uitkomen van hun eerste single in het jaar 2000 al 17 hits gescoord.

Hun versie van "Anton aus Tirol" haalde in het jaar 2000 moeiteloos een top 20 notering. De publieksfavoriet "Stil aan de overkant" wordt nog steeds wekelijks in alle stadions vanaf de tribunes gezongen. Hits als "Wurst Wurst Wurst", "De Houthakker" en "Alles heeft een einde" worden door iedereen moeiteloos meegezongen.

In 2007 verschijnt de allergrootste feestknaller tot nu toe. "De Jodeljump" wordt uitgeroepen tot "feesthit van het jaar" en de Zware Jongens ontvangen hiervoor een party-award. Het liedje wordt ondanks een bescheiden notering in de hitlijsten, in alle kroegen en op alle feesten grijsgedraaid en Fokko en Arie treden onafgebroken op. In de wintersportgebieden is de Jodeljump een absolute topper.

Na de single "Hoog is de zolder" die het live enorm goed doet, verschijnt in 2009 "Rosemarie". Uit een onderzoek onder diverse dj's blijkt dat "Rosemarie" tijdens het carnaval van 2009 één van de meest aangevraagde liedjes blijkt te zijn!

Dit succes wordt in 2010 herhaald met de single "De poes van tante Loes".

In 2011 verschijnt de feestknaller "DORST". De verwachtingen zijn (we schrijven januari 2011) zijn hoog gespannen!

De liveoptredens van de Zware Jongens zijn één groot doe-en-zing-mee-feest. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allemaal grappige beweginkjes en wordt getrakteerd op een enorm leuke show, waarbij stil blijven staan bijna onmogelijk is.

w

Laatste Nieuws

SANTA CLAUS HANS

KERTS ENTERTAINMENT

DJ & SAX

ANGELO

Entertainer  -Troubadour

UNFORGETTABLE

Ook in grotere bezetting

 

FRANK & MIRELLA

NIEUWE SINGLE 

© 2010 - Van Dooren Entertainment: Cube-IT
CONTACT