]
Van Dooren Entertainment Valkenswaard nabij EIndhoven
Entertainment > Live Entertainment > Entertainers > Kris

In een zeer creatieve vorm weet deze uiterst ervaren muzikant een brug te slaan tussen een groot aantal muzikale stijlen.

Op het repertoire staan onder andere rustige achtergrondmuziek, Goud van Oud, maar ook actuele hits.
Daarnaast staan ook medleys van één of meerdere stijlen zoals soul, rock-‘n-roll, disco en Nederlandstalige feestmuziek op het programma. Kortom elk optreden wordt een swingende party.
 
Of het nu gaat om achtergrond/sfeermuziek, een huwelijksmis of muziek voor een dansfeest, deze muzikant weet zich moeiteloos klantvriendelijk aan te passen (ook wat betreft podium en gewenst volume!). Met deze enthousiaste muzikant wordt uw dinerdansant, receptie, bedrijfsfeest, bruiloft, dorpsfeest, wijkfeest, barbecue enz. gegarandeerd een swingend succes!
  
Met zijn spontaniteit, uitstraling, perfecte kleding en een aangenaam volume maakt Kris een overweldigende indruk op zowel jong als oud. Het perfecte recept voor elk evenement!
 
Deze gedegen opgeleide en uiterst ervaren muzikant heeft zijn sporen in uiteenlopende richtingen reeds verdiend.
Studies: “Meester in de muziek” trompet en kamermuziek aan de Hogeschool voor wetenschap en kunst ‘Lemmensinstituut’. 
 Daarnaast heeft hij nog een privé-opleiding jazzorgel gevolgd. Is al sinds zijn 16de  actief in de muziekwereld en heeft in diverse orkesten (zowel uit het symfonische als popcircuit) gespeeld waaronder zijn eigen orkest Hi-Five.

Laatste Nieuws

SANTA CLAUS HANS

KERTS ENTERTAINMENT

DJ & SAX

ANGELO

Entertainer  -Troubadour

UNFORGETTABLE

Ook in grotere bezetting

 

FRANK & MIRELLA

NIEUWE SINGLE 

© 2010 - Van Dooren Entertainment: Cube-IT
CONTACT