Van Dooren Entertainment Valkenswaard nabij EIndhoven
Entertainment > Overig > D-Licious

 

                     D-LICIOUS

             

Elke fluistering hoorbaar, elke ademzucht voelbaar, elke emotie tastbaar. Dát is wat D-licious a capella is! Puur, intiem, persoonlijk, eerlijk, grappig èn verrassend.

Want vergist u niet! Met het grootste gemak gooien deze zangeressen het roer om en zetten - jawel, a capella - de boel op stelten. Voetjes van de vloer en meezingen maar.

D-licious Vocals loopt rond met een muzikale keuzemenukaart. De “gerechten” op dit menu verwijzen op een cryptische manier naar het te zingen liedje. Met wat gepuzzel komt u er misschien achter welke titels er verborgen gaan achter de omschrijvingen. U maakt een keuze en de dames zetten het liedje ter plekke in, a capella en onversterkt. Een quiz en een muzikaal intermezzo ineen!

Zo u wilt, worden de namen van de gerechten op de menukaart aangepast aan het thema van uw feest of bijeenkomst en/of de kenmerken van uw bedrijf, vereniging of privé-gezelschap. En met drie verschillende gangen is het muzikale voer voor uw receptie, diner of feest compleet!

Het directe contact met, en de interactie tussen de D-licious zangeressen en uw gezelschap, zorgen voor een intieme en ontspannen sfeer en leveren bovendien een unieke en onvergetelijke muzikale beleving:     Straight to your heart!

Het a capella concept is ook beschikbaar met Kerst hits.

Tevens kan een lied op maat worden gemaakt. 

Laatste Nieuws

THE JAN & ONLY BAND € 2.375,00

Inclusief videowall

SPIKES vanaf € 1.750,00

Music & Fun

NATASJA

Female Entertainer


   

UNFORGETTABLE € 1.295,00

Ook in grotere bezetting

 

DJ & SAX

© 2010 - Van Dooren Entertainment: Cube-IT
CONTACT