]
Van Dooren Entertainment Valkenswaard nabij EIndhoven
Entertainment > Tribute & Rock Bands > Skipmondays

             

                                             SKIPMONDAYS

                              € 1.175,00 inclusief licht & geluid (kleine set) 3 x 40 minuten

Marieke van der Plas (zang), Edwin Kosters (leadgitaar), Joris Wintjes (slaggitaar), Maarten Voesenek (bas), Peter van der Roest (drums&vocals) en Erik-Jan Paauw (toetsen&vocals).

Feest voor fijnproevers en dansjunks.

Een avondje feesten met SkipMondays betekent swingen, meezingen, zwijmelen en uit je dak gaan. Al meer dan tien jaar staan wij garant voor een heerlijke mix van pittige pop, onvervalste rock en onvergetelijke ballads - kortom, een gevarieerd en 'dansrijk' repertoire dat een breed publiek aanspreekt. De meeste nummers uit onze playlist hebben hoog in de hitlijsten gestaan (Woman van Anouk, California Kingbed van Rihanna, Set Fire to the Rain van Adele, Use Somebody van Kings of Leon), maar het zijn niet de stukgespeelde hits die je op zoveel feesten hoort. SkipMondays brengt nummers waar je even voor gaat zitten - of juist niet! Tijdloze hits (Saturday Night, Under Pressure, Like the Way I Do, Stil in Mij) en stevig werk van bijvoorbeeld Skunk Anansie, Heart en The Gathering worden afgewisseld door rustige nummers van o.a. Ilse DeLange (Not So Though), Christina Aguilera (Hurt) en Maria Mena (Just Hold Me). Voeg daar nog een vleugje rock-reggae (RU Kiddin' Me van Anouk), flink wat venijn (Rain Down on Me van Kane, I'm just a Girl van No Doubt) en een paar verfrissende verrassingen aan toe (It ain't Easy van Ellen ten Damme en Maybe an Angel van Heather Nova) en zowel de muzikale fijnproevers als de dansjunks kunnen uit hun dak.

 

Rustig, stevig en up-tempo
"Niet iedereen zal Heather Nova kennen", licht zangeres Marieke van der Plas toe. "Ze heeft geen megahits gescoord, maar heeft door haar prachtige teksten, haar unieke stem en een aantal gedenkwaardige optredens inmiddels wel een breed en trouw publiek. Sommige van haar nummers passen prima in ons repertoire. Bij de keuze van de covers kijken we niet alleen naar het hitgehalte, we gaan ook af op wat wijzelf goed vinden en wat bij onze bezetting past. Kunnen we ons een nummer eigen maken? Dat is de vraag die we onszelf stellen bij de uitbreiding van ons repertoire. De bedoeling is dat er in de mix van bekende en iets minder bekende nummers evenwicht zit tussen rustig, stevig en up-tempo. We proberen met een verfrissende, originele playlist aan te sluiten bij de smaak van een breed publiek en tegelijkertijd muziek te maken die ons aanspreekt. Want als wij met plezier staan te spelen slaat de vonk vanzelf over naar het publiek."

REPERTOIRE:

Anastacia; Left outside alone
Anouk; One word, R,U Kidding me, It’s so hard, Lost, Girl, Jerusalem. Sacrifice.
Aerosmith; Dream on
Heart; Crazy on you, Alone
Skunk Anasie; Brazen, Weak, Hedonism.
Sass Jordan; High road easy, Make me a Believer
The gathering; The may song
David Bowie/queen; Under Pressure
Kate Bush; Wuthering Heights
Alanis Morissette; You ought to know, Uninvited, One hand in my pocket, Hands clean, You Learn
Maria Mena; You are the only one, Just hold me
Melissa Etheridge; Somebody bring me some water
Prince; Purple Rain
Venus: Shocking blue
Ellen ten Damme; It ain’t easy
Kings of lion; Use somebody
Kane; Rain down on me
Herman Brood; Saturday night
Ilse de lange; Not so tough, so incredible, Great escape
Heather nova; Maybe an angel
Guns & Roses/cherl crow; Sweet child of mine
Nena; 99 luft ballons
Rihanna; California dreams beds
Christina Aguilera; Hurt
Adele; Set fire to the rain.

 

Laatste Nieuws

SANTA CLAUS HANS

KERTS ENTERTAINMENT

DJ & SAX

ANGELO

Entertainer  -Troubadour

UNFORGETTABLE

Ook in grotere bezetting

 

FRANK & MIRELLA

NIEUWE SINGLE 

© 2010 - Van Dooren Entertainment: Cube-IT
CONTACT