Van Dooren Entertainment Valkenswaard nabij EIndhoven
Nieuws

ANGELO

Geplaatst door Van Dooren Entertainment (admin) op Nov 09 2012
Nieuws >>

 

Speciaal voor de feestdagen met zangeressen te boeken.
Hierbij wordt het kerstrepertoire uiteraard niet vergeten.
 
Twee zangeressen en een multi-instrumentalist, alle drie gedreven en gepassioneerde musici, laten u delen in hun liefde voor de muziek met een aaneenschakeling van prachtige melodieën. Deze drie rasartiesten staan garant voor een onvergetelijk, sfeervol optreden, vol passie en humor.
Angelo Indaco, Willeke Heijstee en Gaby Haerkens hebben hun sporen in de muziek- en entertainmentwereld ruimschoots verdiend. Het trio heeft een internationaal karakter, wat tot uiting komt in hun veelzijdige repertoire. Of het nu opera is, Franse chansons, Zuid-Amerikaans, jazz, pop; als sfeervolle achtergrondmuziek, of highlights tijdens een diner. Amore per la Musica kan maatwerk leveren, waardoor u altijd verzekerd bent van de juiste muzikale omlijsting.
 
Angelo is een, Italiaanse, muzikale duizendpoot die op vele podia in binnen- en buitenland heeft gestaan. Van jongs af aan is de muziek zijn grote passie. Hij is niet alleen een talentvol zanger, maar ook een allround musicus. Hij componeert en arrangeert. Hij speelt piano, accordeon, toetsen en gitaar.
 
 
 
 
 
 
 
Willeke is een veelzijdige zangeres. Zij won in 2007 het televisieprogramma 'Una Voce Particolare' met het nummer 'This place is mine' uit de musical 'Phantom' van Maury Yeston. Musical is echter niet haar enige zangstijl, ook jazz, klassiek en pop staan op haar repertoire. Met haar enorme expressiviteit geeft zij ieder lied een eigen sfeer en karakter en haar natuurlijk acteervermogen past zich daar nauwsluitend bij aan.
 
 
 
 
 
 
Gabyis chansonnière maar ook een klassieke sopraan, die zó hoog en zuiver kan zingen dat kristallen glazen kunnen breken en ruiten op springen staan. Met een spontane en zeer persoonlijke presentatie is deze zangeres als geen ander in staat om binnen korte tijd iedereen in vervoering te brengen. Soms ontroerend, soms hilarisch, en altijd hartstochtelijk.
 
 

Laatst vernieuwd: Nov 09 2012 om 2:01 PM

Terug
Laatste Nieuws

THE JAN & ONLY BAND € 2.375,00

Inclusief videowall

SPIKES vanaf € 1.750,00

Music & Fun

NATASJA

Female Entertainer


   

UNFORGETTABLE € 1.295,00

Ook in grotere bezetting

 

DJ & SAX

© 2010 - Van Dooren Entertainment: Cube-IT
CONTACT