Van Dooren Entertainment Valkenswaard nabij EIndhoven
Nieuws

CHRISTMAS CAROL SINGERS vanaf € 995.- 3 personen

Geplaatst door Van Dooren Entertainment (admin) op Nov 25 2013
Nieuws >>

           CHRISTMAS CAROL SINGERS

Even voorstellen 
It’s the most wonderful time of the year… Christmas!

Buiten is het koud en guur. Binnen geniet je van de warmte en de gezelligheid met elkaar. Van heerlijke hapjes en feestelijke drankjes. En natuurlijk van prachtige kerstklanken.

Deze sfeervolle periode rond (een witte) kerst is hét moment bij uitstek voor een a capella optreden van de Chistmas Carol Singers. Bij een brunch, de borrel of een diner. Gekleed in passend rood en wit trakteren zij op elk kerstevenement jouw gasten op een muzikaal menu met innemende (en bekende) kerstmelodieën. Een persoonlijke noot toevoegen doen zij graag.

De Christmas Carol Singers zingen meerstemmig Engelstalige Christmas evergreens als Jingle bells, Rudolph The Red Nosed Reindeer, Silent Night, Mary’s Boy Child en White Christmas. En ook kerstklassiekers van eigen bodem zoals De Herdertjes Lagen Bij Nachte, Oh Denneboom en Er Is Een Kindeke Geboren Op Aard komen zeker aan bod.

Extra informatie 

De Christmas Carol Singers heeft een vaste samenstelling vanaf 3 zanger(e)s(sen). Deze kerstzanggroep kan worden uitgebreid tot 6 entertainers. Een optreden van de Christmas Carol Singers duurt ca. 30 minuten. Het optreden kan gespreid worden over meerdere tijdsblokjes.

Er wordt a capella gezongen. Heb je voorkeur voor een versterkt optreden? Dan komt onze vaste geluidstechnicus van partner Limmerick met de Christmas Carol Singers mee. Wij regelen de benodigde geluidsset. Geef bij een aanvraag een indicatie van het te verwachten aantal genodigden en informatie over de locatie. Is er een geluidsinstallatie aanwezig die voldoet aan onze wensen, dan kunnen we ter plaatse ‘inprikken’.

 

Laatst vernieuwd: Dec 04 2014 om 11:03 AM

Terug
Laatste Nieuws

THE JAN & ONLY BAND € 2.375,00

Inclusief videowall

SPIKES vanaf € 1.750,00

Music & Fun

NATASJA

Female Entertainer


   

UNFORGETTABLE € 1.295,00

Ook in grotere bezetting

 

DJ & SAX

© 2010 - Van Dooren Entertainment: Cube-IT
CONTACT